IS deltar i E3 2011

  IS deltar i E3 2011

  May 18, 2011 | Läs på engelska

  E3 Expo är världens främsta mässa för dator- och videospel och relaterade produkter, och Interactive Solutions kommer att vara där!

  Showen ägs av Entertainment Software Association (ESA), den amerikanska föreningen som grundats för att betjäna företagens affärs- och public-affairs-behov, publicera interaktiva spel för videospelkonsoler, handdatorer, persondatorer och Internet.

  För Interactive Solutions verkar det uppenbart att delta i detta konvent. Vi söker inspiration, affärsmöjligheter och naturligtvis söker vi även kunskap om hur marknaden utvecklar sig.
  "- Som leverantör av lösningar, men nu för tiden också som spelutvecklare, måste vi vara där", säger David Jonson en av Interactive's delägare. "- Jag har inte varit där ännu, men det är säkert att säga, att gå till LaLaLand kommer att bli en erfarenhet för våra labb. Eftersom jag inte själv är en datorspelare, kommer jag att ta med en av Sveriges bästa, IS-Olof och han kommer att vägleda mig genom eventet."

  E3 Expo äger rum 7-9 juni 2011, på Los Angeles Convention Center.

  E3 Expo attraherar tiotusentals yrkesverksamma, för att uppleva framtidens interaktiva underhållning. De mest inflytelserika personerna som leder de mest innovativa företagen i branschen, deltar i E3 Expo, för att se banbrytande ny teknik och aldrig tidigare sedda produkter för datorer, spelkonsoller, handdatorsystem och Internet.

  Vem deltar


  Under 2011 kommer ledande dator- och videospelsföretag, affärspartners, media och branschanalytiker från över 80 länder att sammanstråla på Los Angeles Convention Center.

  E3 Expo 2011 kommer att välkomna mjukvaruutvecklare, inköpare och återförsäljare, programmerare, distributörer, representanter från underhållningsindustrin, finansiärer och riskkapitalister, importörer och exportörer, tillverkare, återförsäljare, forskare, lärare, finans- och branschanalytiker och teknik från hela världen, tryckta medier och Interactive Solutions.

   

  E3 Expo 2011 trailer