E3 Expo 2011 med IS

  E3 Expo 2011 med IS

  June 13, 2011 | Läs på engelska

  IS gick, IS såg och älskar E3 Expo!

  E3 är något väldigt speciellt, och vi önskar att alla spelare och branschfolk ska få möjlighet att besöka E3.

  Omgivningarna, människorna, utställare och besökare samlas alla en gång om året, för detta fantastiska tillfälle. Interactive Solutions var också där och deltog.

  Vi träffade användare, utvecklare och investerare och lärde oss mycket. Våra viktigaste resultat från träffen är att spelindustrin fortfarande är välmående, även om världsekonomin har problem.
  Spelbranschen söker efter partners för att släppa nya spel på nätet med sociala funktioner.
  Spelbranschen försöker fortfarande att släppa samma spel om och om igen, med nya versioner och en del nya funktioner. En viktig slutsats här kan vara att plattformar som iPhonespel och FB-spel anses vara ett hot och att det finns mer risk i att utveckla nya stora spel.

  En sammanfattning av Interactive Solutions kan vara att vi är på rätt spår med sociala anslutningar och smartphone applikationer.

  IS-Olof var en av dem från IS som var på E3

  Om E3 Expo
  E3 Expo är världens främsta mässa för dator- och videospel och relaterade produkter. Showen ägs av Entertainment Software Association (ESA), den amerikanska föreningen som ska betjäna företag och public affairs-behoven för företagen, samt publicera interaktiva spel för spelkonsoler, handdatorer, persondatorer och Internet.

  IS-Bild från E3 Expo


  Vi saknar E3 och ser fram emot nästa år.....