iList 2.0

  iList 2.0

  March 6, 2012 | Läs på engelska

  Om några dagar släpps nästa generation av iList Nightlife 2.0.

  Enligt iList grundare och VD Johan Viberg kommer det att vara som att ”- att öppna upp en helt ny värld av marknadsföring”.
  Vi beslutade att ha en liten pratstund med Johan Viberg, för att ta reda på mer om vad som är så speciellt med iList Nightlife 2.0?

  Vad kan du berätta om den nya versionen?
  ”- För det första är iList Nightlife 2.0, så mycket mer än bara en digital gästlista som körs på en iPad eller iPhone. iList Nightlife är en multifunktionell marknadsföringsplattform som kombinerar några av de mest kraftfulla marknadsföringsresurserna för nattklubbs och underhållningsbranschen på samma gång."

  ”- Efter att ha kört 1.0-version, under nästan ett år, på omkring hundra nattklubbar över hela världen, har vi skapat en expertgrupp som tillsammans har 50 års erfarenhet av nattklubbsbranschen. Utifrån detta har vi utvecklat den nya plattformen, med den senaste mobila tekniken och designen. Vi fortsatte att arbeta tillsammans med Interactive Solutions som våran huvudpartner för tekniska frågor och vi är verkligen nöjda med resultatet”

  Vad är din ambition med den nya versionen?
  ”-Vårt mål är enkelt. Det handlar i grunden om att erbjuda en toppmodern marknadsföringplattform, skräddarsydd för nattklubbar och underhållningsindustrin, till ett lågt pris.”

  ”-I iList Nightlife2.0 kommer vi att erbjuda den snyggaste gästlisteappen på marknaden, QR-koder, Facebook-anslutning, ett com-verktyg för sms, e-post och widgets. Vi erbjuder även vår kundanpassade iPromoter-tjänst, vilken kommer att effektivisera alla gästlistor eller databashantering.”

  Finns det några andra saker som ni lanserar förutom den nya 2.0-versionen?
  ”- Ja absolut. Vi arbetar med två helt nya produkter som kommer att vara ute på marknaden i år. Förutom att vi lanserar iList Nightlife 2.0, skapar vi också en ny webbsida på samma gång. Den nya webbsidan har utvecklats i samarbete med killarna på Interactive Solutions. De har gjort ett bra jobb som kombinerar funktionalitet och stil.

  Med dessa ord lämnar vi iList grundaren Johan Viberg, och ser fram emot att se hur saker och ting kommer utveckla sig för iList Nightlife 2.0, när den kommer ut på marknaden i mars.

  Om du vill ta en titt på den nya webbsidan, kan du gå till http://www.ilist.se

  Besök sida